BALIKESİR VEREMLE SAVAŞ DERNEĞİ

Altıeylül Mah. Anafartalar Cad. Çakıcı Sok No:4

Site Haritası
2024 Yılı Genel Kurul Toplantısı 13 Mart 2024 tarihinde yapılmıştır.

BALIKESİR VEREMLE SAVAŞ DERNEĞİ

Derneğimizin 13.03.2024 Çarşamba günü  saat 14.00 de yapılan yıllık olağan genel kurul toplantısında; görev süresi dolan 3 yönetim kurulu ve 3 denetim kurulu üyeliği için seçim yapılmıştır. Seçim sonucunda asil üyeliklere Dr.İsmail Engin UZGÖREN,Dr.Hatice Gül BALIBEK,Engin SANDIKÇIOĞLU seçilmişlerdir. Yedek Üyeliklere de : Şenay IRMAK , Musa BİLAL , Necat GÖKÇAYOĞLU seçilmişlerdir.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Nihat KOZDAĞ, Kemal BÜYÜKAKIN ve Ahmet Tuğrul ÇAKINBERK  seçilmişlerdir. Yedek Üyeliklere : Nurhan Özgün BOZDAĞ, Gülden ERKAN ve Dr.Mustafa AKPINAR seçilmişlerdir.

Yeniden oluşan yönetim kurulumuzda görev bölümü için yapılan seçim sonunda yönetim kurulumuz aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur:

Dernek Başkanlığına Dr.Yakup BARDAKÇI,

Dernek Başkan Vekilliğine Dr.Aydın ŞAVKLI,

Dernek Genel Sekreterliğine Dr.Dilek YILDIRIM,

Dernek Muhasip Üyeliğine Cemil İNCE,

Dernek Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Dr.İsmail Engin UZGÖREN, İsmail Semih KIRMIZIOĞLU  Dr.Hatice Gül BALIBEK , Nevin TELLİBAYRAKTAR ve Engin SANDIKÇIOĞLU seçilmişlerdir.

Döviz Bilgileri
AlışSatış